Dovada stiintifica

Mentinerea unui nivel sanatos de serotonina este bun si pentru alte lucruri ,nu doar pentru sex imbunatatit…

Niveluri scazute de serotonina au fost asociate cu mai multe afectiuni, precum depresiile, migrenele, ejacularea precoce, anxietatea, etc.

doc
Nu poti pur si simplu sa „mananci” serotonina desi trebuie sa fie sintetizata in corpul tau…

„Serotonina luata oral nu trece pe caile serotoenergetice ale sistemului nervos central intrucat nu traverseaza bariera de sange de la creier. Totusi, acidul amino-triphtophan si metabolitul sau5-hidroxitriptofan (5-HTP), de la care serotonina este sintetizata, trec prin aceasta bariera de sange.”

Acest agenti sunt disponbili ca si supliment dietetic si pot fi agent serotoenergici foarte eficienti.

Climinax include suplimentul dietetic 5-HTP. Aceste suplimente sunt recunoscute si pentru faptul ca mareste nivelul de serotonina din creier, ceea ce afecteaza in mod pozitiv: somnul, anxietatea, agresiunea si comportamentul sexual.

Climinax reduce in mod instantaneu anxietatea (alt factor major in controlul ejacularii)
doc

Passiflora coerulea este o floare frumoasa care produce un extract numit chrysin. Chrysin este folosit pentru a produce efecte de anti-anxietate avand aceiasi receptori precum cei utilizati de Valium.

Fiind totusi o floare, Passiflora e un produs 100%natural care nu cauzeaza dependenta. Aceasta planta este folosita des in mediul culturistilor pentru a-si maximiza efectul exerctiilor in timpul fazei critice de „odihna si crestere musculara” deoarece creeaza o relaxare adanca.

Cresterea controlului asupra ejacularii nu e doar un vis – este exact ceea ce vei obtine cu Climinax.

climinax1

Multi spun despre Climinax (in special cei ce o incearca) ca este cea mai importanta solutie oferita vreodata pentru a ajuta oamenii cu probleme de ejaculare precoce.

Capsulele Climinax sunt un supliment alimentar. Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor medicului. Pentru siguranta dumneavoastra, acest produs notificat este la Ministerul Sanatatii prin Institutul de Sanatate Publica cu numarul AD-0269/12.04.2011.