Climinax Delay Gel

Formula moderna pentru controlul si intarzierea ejacularii.

Gelul Climinax pentru intarzierea ejacularii combate ejacularea prematura prin simpla aplicare pe penis. Formula bio a gelului Climinax va da siguranta ca folositi un produs eficient, fara efecte adverse, care nu creaza dependenta si care va va ajuta sa prelungiti durata contactelor sexuale cu pana la 3 ore.

Mentinerea unui nivel sanatos de serotonima este bun si pentru alte lucruri ,nu doar pentru sex inbunatatit..

4 din 5 barbati se confrunta cu ejacularea precoce, iar 3 din 5 barbati aleg sa foloseasca geluri pentru a intarzia ejacularea. Astfel, partenera va fi mai satisfacuta de durata actului sexual si va putea sa atinga un orgasm exploziv.

Cu adevarat eficient!…

Spre deosebire de alte geluri, Climinax Delay Gel imbunatateste si puterea erectiei, astfel incat partenera va fi impresionata si cu siguranta va dori sa repete aceasta experienta sexuala cu dumneavoastra.

Utilizare: Aplicati o cantitate suficienta de gel pe penis cu 30 de minute inainte de contactul sexual. Compatibil cu prezervativul. Clatiti daca nu folositi prezervativ.

Climinax reduce instantaneu anxietatea( alt factor major in controlul ejacularii)

Ingrediente: Carbomer(2.4%), Propylene glycol(21.0%), sorbic acid(1.0%), Triethanol Amine(1.0%), Syzygium aromaticum(2.4%), Panax ginseng C.A. Mey(2.4%), Silicone oil(1.0%), Glycerine(1.0%), Laurocapram(1.8%), Water(66%)

Multi spun despre Climinax (in special cei ce o incearca) ca este cea mai importanta solutie oferita vreodata pentru a ajuta oamenii cu probleme de ejaculare precoce.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor medicului. Pentru siguranta dumneavoastra, acest produs notificat este la Ministerul Sanatatii prin Institutul de Sanatate Publica cu numarul AD-0269/12.04.2011.