Climinax Delay Spray

Spray Climinax pentru controlul si intarzierea ejacularii. Formula naturala sub forma de spray pentru combatarea ejacularii precoce si imbunatatirea performantelor sexuale. Spray-ul Climinax intarzie ejacularea cu pana la 3 ore si, spre deosebire de alte spray-uri pentru intarzierea ejacularii, Climinax Spray ajuta si la obtinerea unor erectii mai puternice.
Aceasta combinatie va aduce partenerei o placere mai mare si ii va oferi posibilitatea sa atinga un orgasm exploziv. Acest lucru o va impresiona si o va indemna sa repete experienta sexuala cu dumneavoastra.

Mentinerea unui nivel sanatos de serotonima este bun si pentru alte lucruri ,nu doar pentru sex inbunatatit..

Formula este fabricata din plante folosind bio-tehnici moderne destinate extinderii timpului de ejaculare si micsorarea perioadei de recuperare intre contactele sexuale multiple.

Cu adevarat eficient!…
doc

Mod de utilizare: Se pulverizeaza sub capul penisului 2-3 pufuri de Spray Climinax cu 20-30 de minute inainte de contactul sexual. Lasati sa patrunda complet in piele si clatiti. Efectul NU se diminueaza dupa clatire sau dus! Compatibil cu prezervativul.

Nu creaza dependenta sau reactii adverse asupra pielii.

Climinax reduce instantaneu anxietatea( alt factor major in controlul ejacularii)

Ingrediente: Lilac, Epimedium, Ginseng, Fructus Cnidii, Propylene Glycol, Azone, Water

Multi spun despre Climinax (in special cei ce o incearca) ca este cea mai importanta solutie oferita vreodata pentru a ajuta oamenii cu probleme de ejaculare precoce.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor medicului. Pentru siguranta dumneavoastra, acest produs notificat este la Ministerul Sanatatii prin Institutul de Sanatate Publica cu numarul AD-0269/12.04.2011.