Lupta

Esuezi in a o satisface in timpul actului sexual ?!

Daca nu rezisti suficient cat sa-ti satisfaci partenera in timpul actului sexual, atunci pierzi o mare oportunitatea de a construi legaturi puternice. Acesta nu e doar bun simt, pana si stiinta explica de ce…

img1site

A avea orgasm impreuna in timpul sexului e o cale ce duce la intimitate. In timpul orgasmului, oxitocina chimica (denumita si hormonul gadilitului) este eliberata in creier si da nastere la sentimente de apropiere si legatura.

Daca partenera ta nu are niciodata orgasm in timpul sexului va simti lipsa acestui hormon si apare riscul ca un puternic sentiment de “lipsa” sa se instaureze.

40% dintre barbati recunosc ca nu rezista nici macar 2 minute!

Barbatul mediu, asa cum reiese dintr-un studiu, ejaculeaza dupa 2 – 2,5 minute de la penetrare. Peste 40% dintre barbati recunosc ca nu rezista nici macar 2 minute. Pe de alta parte, femeia medie ajunge la orgasm, conform altui studiu, dupa aprox. 4 minute.

Calculul matematic al femeilor dezamagite sexual este dureros de vizibil aici. De fapt…
intr-un sondaj recent 38% dintre femeile intervievate au recunoscut ca nu au avut niciodata orgasm in timpul actului sexual.

Nu lupta singur impotriva acestei probleme!climinax
Problema #1 – Forta primordiala a evolutiei: Ia in calcul asta…

Ar fi mai multe sanse de inseminare daca barbatul ar ejacula imediat dupa penetrare. Presupunand ca aceasta teorie e adevarata, inseamna ca nu esti o ciudatenie a naturii daca ai „sindromul barbatului minut” (in ciuda a ceea ce unele femei te-au facut sa crezi). Probabil experimentezi doar forte instinctuale.

Problema #2 – Forta elemenatara a fricii: e un cerc vicios…

Un scenariu normal ar putea decurge astfel… cunosti o femeie frumoasa, un lucru conduce la altul si ajungeti in dormitor. Incepeti sa faceti dragoste si apoi, asa cum se intampla foarte frecvent la barbati, ejaculezi prematur (sau cel putin mult mai repede decat ati sperat amandoi).

Poate ca ea e intelegatoarea si rabdatoare. In fond, e prima oara impreuna si este multa excitatie si tensiune, dar in mintea ta, gandul care se strecoara este ca nu vei reusi nici data viitoare sa o satisfaci…

Sabotajul intern a inceput…

Sunt nenumarate studii care releva clar faptul ca propria ta frica iti influenteaza performanta sexuala. Cu cat ai avut mai multe ejaculari precoce cu atat aceasta problema provine din psihicul tau, fiind de ordin psihologic si bazandu-se pe nesiguranta si frica.

Acum…

Desi ejacularea prematura ramane una din cele mai primordiale si pregnante probleme de sexualitate masculina…

Desi majoritatea barbatilor nu vor cauta nici o forma de ajutor (si pot sfarsi prin a ramane cu aceasta problema pentru multi ani)…

Aceasta nu trebuie sa fie si problema ta. Citeste mai departe, deoarece este vorba de un medicament fara prescriptie, complet natural care garanteaza sa te ajute acum.

Capsulele Climinax sunt un supliment alimentar. Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor medicului. Pentru siguranta dumneavoastra, acest produs notificat este la Ministerul Sanatatii prin Institutul de Sanatate Publica cu numarul AD-0269/12.04.2011.