Studii de caz

Studiu de caz nr.1 pentru Climinax: Robert H
„Nu voi ezita sa continui sa folosesc produsul dumneavoastra in viitor”
„Am fost extrem de impresionat de serviciile companiei dvs. Am facut prima comanda pe 19 mai 2006 Vineri si spre surprinderea mea am primit in mana coletul pe 22 mai 2006 – Luni. Nu voi ezita sa continui sa folosesc produsul vostru in viitor. Continuati cu serviciul excelent!”
Cu incredere,
Robert H.

Studiu de caz nr.2 pentru Climinax: Kevin C
„Experientele mele sexuale au durat mai mult si au fost mult mai placute”
„Acesta e unul din cele mai revolutionare produse pe care le-am incercat vreodata. Experientele mele sexuale au durat mai mult si au fost mult mai placute. Multumesc frumos pentru ca mi-ati dat acesta noua putere!”
Kevin C

Studiu de caz nr.3 pentru Climinax: Stephen E
„…atat de usor de folosit si total lipsit de stres”
„Am incercat inainte creme de desensibilizare si uleiuri si erau mereu stanjenitoare si greu de aplicat. Climinax mi-a oferit controlul total si m-a lasat pe mine sa aleg cand vreau ca placerea sa se termine. Nu as putea sa va multumesc suficient pentru ca ati facut acest produs atat de usor de folosit si total lipsit de stres. Mi-as dori ca si restul vietii mele sa fie atat de usor!”
Stephen E

Studiu de caz nr.4 pentru Climinax:Jasson L
„…pachetul a venit intr-un mod discret si privat”
„In ianuarie 2005 m-am gandit sa comand produsul vostru. Principala mea grija era cum va fi trimis. Am si alti oameni care traiesc cu mine si nu voiam sa afle ce am comandat. Am decis sa fac o comanda 3 zile mai tarziu. Spre surprinderea mea, pachetul a venit intr-un mod discret si privat. Era intr-o cutie alba simpla pentru care sunt foarte recunoscator. Ati facut o treaba foarte buna cu acest produs. De abia astept sa-l incerc”
Sincer,
Jasson L

Studiu de caz nr.5 pentru Climinax: Maurice P
„Sunt extrem de satisfacut de Climinax”
„Ma consider un individ mediu in pat. Ca toti barbatii uneori am nevoie de ceva in plus. Am dat peste site-ul vostru acum 2 luni. Produsul vostru parea sa aiba sens si fundalul stiintific era perfect lamuritor pentru mine. Voiam doar sa va spun ca sunt extrem de satisfacut cu Climinax. A fost acel ceva in plus pe care il cautam. Acum pot sa fac sa dureze cat vreau, chiar si cu cele mai frumoase femei!”
Maurice P

Studiu de caz nr.6 pentru Climinax: Richard C
„ne-a schimbat viata sexuala”
„Eu si sotia mea incepusem sa avem probleme in ultima vreme, in special datorita stresului si a altor probleme. Am observat ca atunci cand sunt stresat tind sa nu rezist prea mult in pat. Dupa o lunga discutie cu sotia mea, am decis sa incerc Climinax. Ne-a schimbat total viata sexuala – este nemaipomenit! Multumesc din suflet pentru ca ati facut un asemenea produs eficient! Puteti folosi liberi marturia mea.”
Richard C

* Rezultatele individuale pot varia.

Capsulele Climinax sunt un supliment alimentar. Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor medicului. Pentru siguranta dumneavoastra, acest produs notificat este la Ministerul Sanatatii prin Institutul de Sanatate Publica cu numarul AD-0269/12.04.2011.
climinax1