Intrebari frecvente

Ce poate face Climinax pentru mine?

Atunci cand va doriti sa va satisfaceti partenera si doriti sa ejaculati mult mai tarziu, pentru ca ea sa ajunga la orgasm, atunci aveti nevoie de Climinax.

Climinax este un produs natural conceput ca o solutie la problema ejacularii precoce cu rezultate inca de la primele capsule.

Climinax va va ajuta sa rezistati mai mult in timpul actului sexual , oferindu-va un control asupra ejacularii, adica efectiv veti ejacula- va veti da drumul – cand doriti dumneavoastra.

Lucrul acesta nu va va aduce decat cuvinte de lauda in cercul de prietene ale partenerei dumneavoastra.

Ma va ajuta Climinax daca am o disfunctie erectila?

Nu , nu va ajuta barbatii cu probleme de impotenta sa aiba erectii.

Imi va altera Climinax apetitul sexual?

Nu. Vei simti probabil ceva mai putina anxietate privitor la sex dar Climinax nu-ti va afecta apetitul sexual.

Ma va stimula Climinax si ma va face sa vreau sa fac sex?

Nu. Climinax nu este un afrodisiac si nu iti va altera apetitul sexual normal.

In cat timp imi vor ajunge produsele?
masina1

Produsele ajung la dumneavoastra la o zi dupa ce ati comandat. Comenzile sunt trimise prin curier rapid sau posta, iar pentru transport se percepe o taxa de 10 lei(TVA inclus) in cazul comenzilor trimise prin posta si de 20 lei (TVA inclus)in cazul comenzilor trimise prin curierat, iar plata se face rambus in momentul ridicarii coletului de la posta sau de la curier. In cazul comenzilor trimise prin curier termenul de livrare poate fi intre 1 si 3 zile lucratoare si 2-7 zile lucratoare in cazul expedierilor prin posta , depinzand in exclusivitate de conditii legate de modalitatea si firma de transport , coletele fiind expediata in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii sau in prima zi lucratoare , in cazul weekendu-lui sau Sarbatarilor legale.

Coletul este impachetat discret ?

Da.Absolut toate coletele sunt impachetate in hartie maro ,fara a se vedea vreo referire la continut.

Cum pot sa comand?

Puteti comanda telefonic la 0744569069.Puteti sa ne trimiteti un mail la comanda@sanatatesexuala.ro cu datele dumneavoastra si cantitatea dorita .Puteti sa ne contactati pe YahooMessenger la adresa sanatatesexuala @yahoo.com

O alta solutie este sa completati formularul de comanda de pe site si sa comandati online

Capsulele Climinax sunt un supliment alimentar. Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor medicului. Pentru siguranta dumneavoastra, acest produs notificat este la Ministerul Sanatatii prin Institutul de Sanatate Publica cu numarul AD-0269/12.04.2011.